Logo

Rólunk

Az ERZO Megoldások Kft. egyedi bútorok készítését végzi elsősorban Debrecenben és Budapesten, illetve ezen városok vonzáskörzetében.

Az ERZO Megoldások Kft. olyan vállalkozás, amely, az egyedi bútorok tervezésében és kivitelezésében nyújt kiváló szolgáltatásokat. Az ERZO kiemelkedő képességeket és tapasztalatot mutat be az egyedi bútorok tervezésében és kivitelezésében, amelyek magas minőségűek és személyre szabottak az üzleti és lakossági ügyfelek igényeihez.

 Az egyedi bútorok tervezése és készítése számos előnnyel jár az ügyfelek számára. Az ERZO Megoldások Kft. rugalmas megközelítést alkalmaz az egyedi bútorok tervezésében, lehetővé téve az ügyfelek számára, hogy részletesen megbeszéljék az elvárásaikat és igényeiket. Ezáltal az ERZO képes egyedi, testreszabott bútorokat tervezni és gyártani, amelyek tökéletesen illeszkednek az adott környezethez és funkcióhoz.

 Az ERZO Megoldások Kft. széles körű egyedi bútorokat kínál mind az üzleti, mind a lakossági ügyfelek számára. Az üzleti ügyfelek számára az ERZO vállalatoknak és irodáknak kínál egyedi bútorokat, amelyek megfelelnek a vállalati környezet igényeinek és elvárásainak. Ezek lehetnek például egyedi asztalok, konferenciabútorok, vagy recepciós pultok, amelyek stílusosak és funkcionalitásukban is kiválóak.

 A lakossági ügyfelek számára az ERZO egyedi bútorokat kínál az otthonukba. Ezek az egyedi bútorok egyedi stílust és eleganciát kölcsönöznek az otthonuknak. Az ERZO figyelembe veszi az otthonok stílusát és környezetét, hogy olyan egyedi bútorokat tervezzen és készítsen, amelyek tökéletesen illeszkednek az adott térhez és igényekhez.

 Az ERZO Megoldások Kft. egyedi bútorai kiváló megoldást nyújtanak azoknak az ügyfeleknek, akik magas minőségű és személyre szabott bútorokat keresnek az üzleti vagy lakossági környezetben. Az ERZO egyedi bútorai stílusosak, funkcionalitásukban kiválóak és tartósak, és garantáltan hozzájárulnak az ügyfelek elégedettségéhez és az otthonok vagy irodák egyedi megjelenéséhez.

 

 

Az egyedi bútorok időigénye a gondolattól a megvalósításig igénybe vehet 2 hónapot is, ezért kérjük, hogy ennek figyelembe vételével tervezzék a bútor használatba vételét!

Az egyedi bútorok készítésén kívül vállaljuk lapraszerelt bútorok összeszerelését, beépítését, meglévő bútorai felújítását, átalakítását is.

Az elkészített munkáinkról a referenciák menüpontban tekinthet meg képeket!